Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden – De Prinsenhof interieur & advies

Welkom! We zijn verheugd dat je ervoor hebt gekozen om bij ons te winkelen. Voordat je verder gaat met je aankopen willen we je vragen om deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Ze bevatten belangrijke informatie over je rechten en plichten bij het winkelen in onze webwinkel.

1. Toepasselijkheid

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die je doet bij de winkel De Prinsenhof interieur & advies via onze webshop.

2. Bestellingen en Overeenkomsten

2.1. Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat je een bestelling plaatst via onze webshop en wij deze bestellingen per e-mail bevestigen.

2.2. We behouden het recht om bestellingen te weigeren of te annuleren als er sprake is van onjuiste prijsinformatie of andere fouten in onze webshop.

3. Prijzen en Betaling

3.1. Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief btw.

3.2. Betaling kan worden gedaan via de beschikbare betaalmethoden in onze webshop.

4. Levering en Verzending

4.1. We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, maar de exacte levertijd kan variëren.

4.2. De verzendkosten worden duidelijke vermeld tijdens het afrekenproces. Gratis verzending is mogelijk voor bepaalde bestellingen, afhankelijk van de voorwaarden die op dat moment gelden.

5. Retourneren en Terugbetalingen

5.1. Als je niet tevreden bent met je aankoop op de webshop, heb je het recht om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Neem contact met ons op voor instructies over het retourproces.

5.2. Zodra we het geretourneerde artikel in goede staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

6. Garantie en Klachten

6.1. We staan garant voor de kwaliteit van onze producten. Mocht je een defect of beschadigd artikel ontvangen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen ons best doen om een passende oplossing te bieden.

6.2. Klachten over onze producten of diensten worden serieus genomen. Neem contact met ons op zodat we je klacht kunnen onderzoeken en oplossen.

7. Privacy

7.1. We respecteren je privacy en behandelen je persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

8. Intellectueel Eigendom

8.1. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze producten en webshop zijn eigendom van De Prinsenhof interieur & advies.

9. Aansprakelijkheid

9.1. De Prinsenhof interieur & advies is niet aansprakelijk voor enige indirecte, incidentele of gevolgschade.

10. Toepasselijk recht

10.1. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

10.2. Voor zowel het fysieke winkelen bij De Prinsenhof interieur & advies als het winkelen in onze webshop handelen wij naar de voorwaarden conform de CBW (te vinden op onze website).

Bedankt voor het lezen van onze algemene voorwaarden. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het winkelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag!

We wensen je veel plezier en inspiratie tijdens het winkelen bij De Prinsenhof interieur & advies.